K L A N T E N S E R V I C E 

Levertijden

TeLief zal zo spoedig mogelijk na ontvangst van betaling overgaan tot levering. De gemiddelde levertijd is 2 a 3 dagen. Wij sturen een email als de bestelling is verzonden. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat TeLief niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. TeLief behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.

Betalen

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Betaling is mogelijk via iDeal.

Verzenden

Uw bestelling wordt verstuurd via PostnNL of DHL. Te Lief rekent binnen Nederland € 2,95 verzendkosten. Webshop te Lief rekent geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 50,-. De verzending past in bijna alle gevallen door de brievenbus. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat TeLief niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. 

Retour

Alle artikelen behalve oorbellen (i.v.m. hygiëne) mogen geruild worden.

  • Is de bestelling niet naar wens meld dit dan binnen 14 dagen via contact@telief.nl en vermeld hierin duidelijk het ordernummer.

  • Nadat u heeft aangegeven dat u afziet van de koop heeft u nog 14 dagen de tijd om producten terug te sturen. Vergeet niet de zending te frankeren.

  • De retour zending is op eigen risico. Alleen bij ‘aangetekend verzenden’ moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.

  • Als wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking, zonder beschadigingen aan sieraad of folie zal het aankoopbedrag worden vergoed. Verzendkosten, zowel heen als terug, zijn voor rekening van de koper en worden niet vergoed.

  • De terugbetaling zal voldaan worden binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product op het bij ons bekende rekeningnummer.

 

Let op:

* Het is niet mogelijk om oorbellen te retourneren i.v.m. hygiëne.

* Producten in de SALE nemen wij niet retour.

Mocht er bij ontvangst van uw bestelling een steentje ontbreken of mocht het product kapot zijn dan dient u dit binnen 2 dagen na ontvangst te melden per e-mail: contact@telief.nl

Retouradres:

te Lief

Schoumanlaan 9

1816 NS Alkmaar