Scrunchies

Heb jij 'm al? De scrunchie elastiek is super trendy en geeft zowel je haar als je gehele outfit een instant fashionable update! TeLief heeft diverse kleuren en prints, het enige wat je nog hoeft te doen is een keuze maken. Welke scrunchie is jouw favoriet? De scrunchie met panter print, goud of in het effen zwart?

Wil je een mooie scrunchie kopen?

Scrunchies zijn de trend van dit moment. Wij hebben diverse varianten in ons assortiment. Of je nu zoekt naar een exemplaar met een mooie luipaard print, een velvet look of een scrunchie in een zwart tint; bij TeLief heb je ontzettend veel keuze. Een scrunchie kopen doe je natuurlijk niet alleen tijdens de feestdagen, maar je draagt ‘m het hele jaar door.

Een scrunchie draag je op diverse manieren

Heb jij al bedacht hoe je jouw nieuwe favoriet gaat dragen? Een scrunchie draag je in het haar, maar ook om je pols. Dit trendy item leent zich namelijk ook ontzettend goed als armband. Hoe je het ook went of keert, de scrunchie tover je in een handomdraai om van een scrunchie haarband tot een scrunchie elastiek. Als je nog niet genoeg overtuigingskracht hebt om een scrunchie te bestellen, lees dan vooral verder, aangezien we alle ins en outs gaan delen rondom dit fashion item.

Terug van weggeweest: de scrunchie elastiek

Droeg jij als klein meisje ook vaak haarbanden en elastieken? Het is grappig hoe de mode zich iedere keer weer herhaalt. Zo is de scrunchie elastiek ook een item dat zich vanuit de nineties een comeback heeft gekregen. Wist je dat de scrunchie met luipaard print in de jaren negentig ook al in de schappen lag. De scrunchie is gelukkig weer terug! Want wij zijn helemaal in love met dit item. Niet gek dat je de scrunchie wilt kopen in alle kleuren en prints. Welke scrunchie ga jij bestellen?

Wat is jouw favoriete scrunchie? Zwart of goud: de keuze is aan jou!

We begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken uit ons scrunchie assortiment. Dit fashion dilemma maken we natuurlijk heel makkelijk voor jou, aangezien we ontzettend lage prijzen hebben. Want of je nu voor een scrunchie elastiek met een print gaat of een effen kleur, je shopt ze al voor 4,95 per stuk. Dus je neemt niet één scrunchie, voor dit bedrag shop je er natuurlijk meteen twee (of drie). Uiteraard maak jij zelf de beslissing welke scrunchie jij gaat kopen.